Раденко Савић

Директор бијељинске школе за АТВ: Наставница није предавала ученику који ју је гађао каменом

  • Извор: АТВ
  • 26.10.2023. 12:05

Раденко Савић, директор бијељинске ОШ „Kнез Иво од Семберије“ у којој је јуче ученик каменом погодио наставницу, рекао је за АТВ да наставница Д.Л. није предавала ученику који ју је повриједио, те да не виде повезаност што се тиче тога.

Она је, након изласка из зборнице, рекла ученику да мора изаћи из школе, а онда је дјечак извадио камен из десног џепа и погодио је у главу.

„Ученик наше школе ушао је у просторије школе, гдје га је дежурни наставник питао шта треба. Ученик је на то одговорио да чека брата, на шта му је дежурни наставник саопштио да мора изаћи из школе. Приликом изласка из зборнице, наставница географије Д.Л. је исто то саопштила ученику, да треба да изађе из просторија школе, на шта је он извадио камен из десног џепа и погодио наставницу у главу. Након тога одмах је реаговао и школски полицајац“, рекао је Савић.

Рекао нам је и да је прије седам дана био један инцидент између њега и једног ученика и тај поступак је у процедури.

Детаљи инцидента у школи: Ученик побјегао након што је наставницу гађао каменом

Детаљи инцидента у школи: Ученик побјегао након што је наставницу гађао каменом

"Све институције су обавијештене, треба и води се дисциплинска комисија која још није завршила свој посао“, рекао је директор ове школе.

Претходно је начелник ПУ Бијељина Стјепан Терзић на конференцији за новинаре навео да се ради о дванаестогодишњем ученику. Он је упућен на лијечење у Бањалуку.

Пратите нас и путем Вибера

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Наша Српска

    Наша Српска

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.