ATV

Осумњичени ухапшен

Директор фирме чији аутобус је синоћ украден у Омарској: Огромна штета

 • Извор: АТВ
 • 04.12.2023. 19:17

Никада нам се ово није десило, прича Драгомир Рајилић, директор аутобуске агенције "Рале турс“ којем је синоћ испред бензинске пумпе у Омарској украден аутобус.

Све се десило око 17.50 часова, када су запослени на пумпи примијетили да аутобус који јуче није саобраћао на релацији Омарска - Бањалука одвози непознато лице. 

Драгомир додаје да на тој пумпи иначе остављају возила, те да је штета која је јуче причињена на аутобусу, огромна.

"Ми смо ангажовали вјештаке, али штета је око 30.000 до 40.000 КМ. Срећа је што није никога ударио и што није нико настрадао. То је срећа у свему. И још бих похвалио МУП на брзој реакцији и проналажењу осумњиченог и возила“, каже директор фирме "Рале турс“ Драгомир Рајилић.

Из Полицијске управе Приједор наводе да су одмах по позиву изашли на лице мјеста, а брзом интервенцијом и пронашли осумњиченог и аутобус. 

Због крађе аутобуса ухапшен младић из Омарске

Због крађе аутобуса ухапшен младић из Омарске

"Интервенцијом полицијских службеника предметни аутобус је пронађен на подручју мјеста Градина у Омарској, за чијим управљачем је био осумњичени Д.Т. Криминалистичком обрадом утврђено је да је осумњичени починио кривично дјело 'Оштећење и одузимање туђе ствари' на начин да је са паркинг простора одвезао аутобус, при чему је оштетио и паркирани путнички аутомобил приватног власништва“, наведено је у саопштењу ПУ Приједор. 

Из Полицијске управе Приједор додали су и да је у току рад на комплетирању предмета након чега ће против Д.Т. Окружном јавном тужилаштву Приједор бити достављен извјештај за почињено кривично дјело.

Пратите нас и путем Вибера

 • 14:15 Серија: Превртљиво срце (12+)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 15:00 Серија: Истине и лажи (Р)

  Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

 • 15:50 Серија: Авионџије (Р)

  Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисије: Народ прича

  Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.