Миленко Гајић

Директор КПЗ Бијељина позван у полицију

 • Извор: АТВ
 • 26.02.2024. 17:38

Директор Казнено-поправног завода Бијељина Миленко Гајић позван је на саслушање у полицију, незванично сазнаје АТВ.

Како сазнајемо, он је позван у полицију да да изјаву.

Подсјећамо, полицијски службеници Управе криминалистичке полиције Министарства унутрашњих послова Републике Српске, Полицијске управе Бијељина и Жандармерије МУП-а Републике Српске под надзором Окружног јавног тужилаштва Бијељина реализовали су акцију кодног назива "Мардељ".


Огласило се Тужилаштво о акцији у бијељинском затвору

Огласило се Тужилаштво о акцији у бијељинском затвору

Током акције вршени су претреси у КПЗ Бијељина, а акција се односи на расвјетљавање кривичних дјела злоупотреба службеног положаја или овлаштења у вези са омогућавањем притвореним лицима одређених погодности, супротно Закону о извршењу кривичних санкција Републике Српске и Правилнику о кућном реду.

Из Окружног јавног тужилаштва у Бијељини саопштено је да ће након претреса службених просторија Казнено-поправног завода Бијељина овој правосудној институцији бити предата лица која су предмет вишемјесечне истраге због сумње на злоупотребу службеног положаја или овлаштења, несавјестан раду у служби и друга кривична дјела.


Три службеника КПЗ Бијељина спроведени на криминалистичку обраду

Три службеника КПЗ Бијељина спроведени на криминалистичку обраду


Пратите нас и путем Вибера

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисија: Народ прича

  Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

 • 19:40 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.