Trstenik

Divljačko ponašanje učenika: Napali učiteljicu na času i snimali

 • Izvor: Kurir
 • 16.11.2022.17:32

Nezapamćeno divljačko ponašanje učenika dogodilo se u Tehničkoj školi u Trsteniku.

Naime, kako se vidi na video snimku, učenici su za vrijeme časa dok su razgovarali sa profesorkom, izvukli stolicu na kojoj je sjedila, pa je nesrećna žena završila na podu učionice.

Profesorka im je najprije rekla da je nekulturno stajati nekome iza leđa, nakon čega joj je dan đak izvukao stolicu, a potom su počeli da se smiju.

Sve je mobilnim snimao drugi učenik, a treći je objavio na mrežama.

Vaspitno-disciplinski postupak pokrenut je protiv tri đaka ove škole.

Kako je rekao Milan Glidžić, direktor Tehničke škole, incident se desio u učionici u kojoj nema sigurnosnih kamera, a obaviješteni su nadležni organi kao i roditelji đaka.

"Preduzeli smo sve zakonske mjere, obavijestili smo sve ustanove koje je trebalo, školsku upravu. Pokrenuo sam vaspitno-disciplinski postupak i kada se utvrde sve činjenice i učenici će biti kažnjeni određenom disciplinskom mjerom", kaže Glidžić, prenosi "Kurir".

 • 20:00 Lutrija RS, Loto

  Prenos izvlačenja dobitnih kombinacije igre na sreću Loto 7/39 Lutrije Republike Srpske.

 • 20:10 Priča se

  Emisija ‘Priča se…’ donosi širok izbor aktuelnih tema, suprotstavljenih stavova, različitih uglova, činjenica i replika.

 • 21:30 Serija: Igra sudbine

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 22:15 Serija: Istine i laži

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 23:00 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 23:10 Serija: Red Rock (12+)

  Kriminalistička serija smještena u izmišljeni primorski gradić Red Rok blizu Dablina, donosi zaplete vezane za ubistva i međusobne odnose ljudi.