Београд

Дјечак (12) скочио са терасе, преминуо на мјесту

  • Извор: Курир
  • 16.12.2023. 13:24

Дјечак стар 12 година синоћ је преминуо након што је наводно, извршио суицид скоком са седмог спрата зграде у којој је живио са породицом на Новом Београду.

- Трагедија се догодила у 22.20 сати када је из за сада непознатог разлога дјечак скочио са терасе стана, а од задобијених повреда преминуо је на лицу мјеста - каже Куриров извор из истраге и додаје:

- Екипа Хитне помоћи покушала је да реанимира дјечака, али нажалост њему није било спаса. Тијело је потом одвезено на Институт за судску медицину гдје ће се након обдукције знати од којих повреда је несрећно дијете преминуло.

Ужас: Прозор пао са зграде на мајку и дијете

Ужас: Прозор пао са зграде на мајку и дијете

Истрагу води надлежно тужилаштво које ће утврдити како је дошло до ове трагедије. Станари ове зграде на Новом Београду кажу за Курир да нису чули шта се догодило све до доласка Хитне помоћи и полиције.

- Чули смо сирене и било је страшно, помислили смо да је некоме позлило или да је у питању нека саобраћајна несрећа па има повријеђених. Нисмо ни слутили да је мали комшија пао са терасе - кажу они за Курир и додају:

- У овом комплексу зграда већина станова се издаје на дан, или овако у ренту, па се зато нажалост комшије ни не познају. Тог дјечака сам видео, ако је то тај, дјеловао је као да је све уреду и мислим да су од скоро дошли ту.

Сестра тиктокера из БиХ који је пронађен мртав:

Сестра тиктокера из БиХ који је пронађен мртав: "Пола вас му је..."

Како су нам даље навеле комшије, породица је неутјешна и од синоћ им стално неко од рођака и пријатеља долази на врата како би им изјавили саучешће.

- Јако нам је жао што је до овога дошло и желимо им да нађу мир након ове трагедије која их је задесила - каже један старији комшија за Курир и додаје:

- Само они знају како им је...

Пратите нас и путем Вибера