Ganomeh Gazvan

Djevojku skinuo golu na planini - Zatražen pritvor za zlostavljača

  • 17.06.2021. 15:08

Tužilaštvo Kantona Sarajevo uputilo je Opštinkom sudu u Sarajevu prijedlog za određivanje pritvora Ganomehu Gazvanu, koji je osumnjičen da je u decembru prošle godine na Igmanu brutalno zlostavljao bivšu partnericu iz ljubomore, skinuvši je golu na surovoj zimi.

Prema riječima Azre Bavčić, portparola Tužilaštva KS Gazvan je osumnjičen za nanošenje teških povreda, protivpravno lišenje slobode i ugrožavanje sigurnosti. 

Pritvor je zatražen zbog opasnosti od bijega, uticaja na svjedoke, prikrivanja dokaza i opasnosti da bi boravkom na slobodi mogao ponoviti krivično djelo.  

Gazvana su uhapsili pripadnici Granične policije BiH na prelazu Zvornik.

Nesretna žena je oteta nakon što joj je Gazvan u mobitelu našao poziv od prijateljice s kojom joj je zabranio da se druži. Na surovoj hladnoći ju je pretukao i natjerao da se skine gole, a sve je snimao mobitelom. Polijevao ju je sokom i ponižavao. Na kraju ju je natjerao da šmrče spid.

Тагови:
  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

    'Имате ријеч са Милијаном Кос', емисија главне и одговорне уреднице информативног програма, даће прилику ријечима да стигну до вас.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.