Уцјена

Добојлија ухапшен због уцјене бивше дјевојке, коју је одвезао ван града и напао

  • Извор: АТВ
  • 01.11.2023. 12:48

Добојска полиција ухапсила је В.С. из тог града због сумње да је фотографијама покушао да уцјењује своју бившу дјевојку, да би је потом аутомобилом одвезао ван града, гдје ју је напао и нанио јој лакше повреде.

Незванично сазнајемо да је В.С. контактирао своју дјевојку наводећи да има њене компромитујуће фотографије. Наводно је тражио новац да те фотографије не објави и не пошаље њеној породици. Договорили су састанак и дјевојка је сјела у аутомобил В.С. који ју је мимо њене воље одвезао ван Добоја, гдје ју је физички напао.

У ПУ Добој наводе да је В.С. ухапшен због сумње да је починио кривична дјела покушај уцјене, противправно лишење слободе и тјелесна повреда.

"Осумњичени је ступио у контатк са оштећеном, те је возилом одвезао на једну локацију гдје је физички напао, усљед чега је задобила тјелесне повреде. В.С. је оштећеној упутио и пријетње да ће јавно објавити фотографије оштећене уколико му не донесе одређени износ новца", наводе у ПУ Добој.

Осумњичени ће након криминалистичке обраде бити предат у надлежност Окружног јавног тужилаштва у Добоју уз извјештај о почињеним кривичним дјелима.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: