Jetmir G.

Dopratio Ivanu kući i ščepao je za vrat: Ovo je osumnjičeni za ubistvo studentkinje

  • Извор: Блиц
  • 11.01.2023. 08:24

Za ubistvo studentkinje Ivane K. (26) na Zvezdari u Beogradu osumnjičen je Jetmir G.

Kako saznaje Blic, policija nije obavila ni informativni ni razgovor u svojstvu građanina sa osumnjičenim jer je odmah nakon ubistva napustio Srbiju. Sumnja se da je u Crnoj Gori.

Pretpostavlja se da su osumnjičeni i žrtva bili su emotivnoj vezi.

Dan prije ubistva Jetmir G. i Ivana su bili zajedno u jednom kafiću. On je kobnog dana bio sa Ivanom u stanu.

Njegovi DNK tragovi su pronađeni u domu na Zvezdari i za sada sve ukazuje na to da je Jetmir G, koji je inače Albanac iz Crne Gore, ubica. Osumnjičeni mladić dopratio je kobne večeri Ivanu kući, a nakon toga je počeo da davi djevojku tako što joj je jednom rukom začepio nos, a drugom rukom poklopio usta.

Na svom profilu na društvenim mrežama, vjerovatno kako bi otklonio sumnju, nakon ubistva oprostio se od Ivane i objavljivao zajedničke fotografije.

– Anđele moj, počivaj na miru, neka ti je laka crna zemlja. Svi smo mi Alahovi i njemu se vraćamo – napisao je u jednoj od poruka ispod zajedničke fotografije na kojima se vidi kako su se spremali za proslavu Nove godine.

Ivana i njen ubica su se, navodno, upoznali prošle godine tokom jednog planinarenja.

Tijelo ubijene studentkinje, podsjetimo, pronašla su braća 24. decembra u iznajmljenom stanu na Zvezdari. Kako im se nije javljala na telefon, razvalili su vrata stana i zatekli je na krevetu otkopčanih pantalona i podignute bluze. Ugledali su modrice po vratu, a imala je i povrede usne, oka, ali i prstiju na šaci i podlaktice.

Sa vrata su joj pokidana dva lančića, koja su ostavljena na komodi, a pored je pronađen mobilni telefon sa maskom kao i kožni rokovnik. Povrede na prstima i rukama mogle bi da ukazuju da borila sa ubicom.


Тагови: