Петак

Драма у Бањалуци: Изашао из пежоа и уперио пиштољ у пјешака

  • Извор: АТВ
  • 29.04.2024. 11:37

Бањалучанин З.М. ухапшен је у овом граду протеклог петка а након што је изашао из свог аутомобила и уперио пиштољ у особу која је ходала пјешке.

Све се десило у петак пола сата иза поноћи у Булевару Живојина Мишића, у насељу Борик, када је оштећени пријавио немили случај полицији.

„Надлежној полицијској станици, истог дана око 00,30 часова, оштећено лице пријавило је да је непосредно прије пријаве док се кретало пјешке улицом Булевар Живојина Мишића у Бањалуци, лице З.М. зауставило путничко возило марке пежо, а потом изашло из возила и у његовом правцу уперило пиштољ, након чега се удаљило у непознатом правцу“, кажу у Полицијској управи Бањалука.

Током криминалистичке обраде осумњиченог З.М. пронађен је и одузет пиштољ марке „V. Bernardelli Gardone V.T.“ калибра 7,65 мм и седам комада припадајуће муниције.

Наведени је ухапшен због постојања основа сумње да је починио кривична дјела угрожавање сигурности и недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја.

О свему наведеном обавијештен је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука. 

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм