Зеница

Драма у БиХ: Опсовала суграђанина због бахатог паркирања, он потегао пиштољ

 • Извор: Агенције
 • 26.05.2024. 16:57

Права драма одвијала се јуче у Хајковићима код Зенице када је дошло до вербалног конфликта између Зеничанке К.Б. (38) и њеног суграђанина А.А. (37), а који је потом извадио пиштољ, сазнаје “072инфо”.

Према ријечима дежурног службеника у Оперативном центру Министарства унутрашњих послова (МУП) Зеничко-добојског кантона (ЗДК), инцидент се догодио у 12.30 сати.

"Дошло је до кривичног дјела угрожавање сигурности према лицу К.Б. од стране лица А.А., које је потом ухапшено", рекли су у полицији.

Гимназија се опростила од Катарине Тривић: Твој осмијех одбијао је сваку таму

Гимназија се опростила од Катарине Тривић: Твој осмијех одбијао је сваку таму

Како причају мјештани Хајковића, до инцидента је дошло због саобраћаја.

"Тај човјек продаје воће, поврће, кућне намирнице. Дошао је у Хајковиће, стао са комбијем и од њега није могла проћи К.Б. због чега је почела негодовати. У том тренутку, изнервирана Зеничанка је почела псовати возачу комбија, што га је изреволтирало па је отишао у комби, извадио пиштољ, репетирао га и уперио у њу", причају мјештани за “072инфо”.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

  '‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.