Индустријска зона

Држављанин БиХ претучен у Болцану

 • 06.05.2024. 11:54

Држављанин Босне и Херцеговине (48), настањен у италијанском Болцану поднио је пријаву због насилне пљачке у индустријској зони Болцана. Такође је доставио љекарско увјерење о задобијеним повредама.

Полиција је одмах покренула истрагу на основу слике надзорних камера од предузећа у тој области. Њихова анализа је показала да је у наведено вријеме из службеног аутомобила изашао наоружани радник обезбјеђења и у почетку се понашао избезумљено да би га, послије кратке, али жестоке свађе са држављанином БиХ, брутално напао и више пута га ударио у лице. Након напада, обезбјеђење се удаљило својим службеним аутомобилом, а држављанин БиХ је са земље подигао новчаник и напустио лице мјеста.

Накнадна истрага је омогућила да се идентификује наоружани чувар, тридесетједногодишњи италијански држављанин који живи у Болцану, као починилац овог насилног чина. Међутим, он заузврат тврди да му је жртва пријетила ножем.

Након реконструкције стварног слиједа догађаја - који се у великој мјери разликовао од лажних верзија које су дала двојица виновника ове туче - обојица су пријављени за давање лажних изјава. Поред овога, радник обезбјеђења биће пријављен и за напад, а наложено је и да му се одузме наоружање које легално посједује: полуаутоматски пиштољ и муниција, као и одузимање двије дозволе за оружје - једне за личну употребу, а друге за спортске сврхе.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 13:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 14:00 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

  'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

 • 14:40 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

 • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

  Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?