Подигнута оптужница

Држављанин БиХ шверцовао кокаин у Словенији

  • Извор: Блиц
  • 08.11.2023. 15:16

Више јавно тужилаштво у Београду подигло је оптужницу против Златка В. (54) држављанина БиХ, са пријављеним пребивалиштем у Kрању, у Словенији, због сумње да је неовлашћено, ради продаје, преносио скоро килограм кокаина.

Оптужницом, која је предата Вишем суду у Београду на одлуку о потврђивању, окривљеном се на терет ставља кривично дјело Неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.

Тужилаштво је предложило суду да окривљеном продужи притвор због опасности од бјекства и да не би поновио кривично дјело у кратком временском периоду.

Надзорне камере АТВ-а снимиле педофила док је бјежао!

Надзорне камере АТВ-а снимиле педофила док је бјежао!

Kако се наводи из Тужилаштва, постоји оправдана сумња да је Златко В. 12. октобра ове године дошао из Словеније у Србију својим возилом марке голф, које је паркирао на једном паркингу на Новом Београду и изашао из возила носећи торбу зелене боје, пише Блиц.

– Тада су га зауставили полицијски службеници и у наведеној торби пронашли један ПВЦ пакет са 999,10 грама кокаина, док су паклици цигарета, које је окривљени имао код себе, пронашли пакетић са 0,80 грама кокаина – наводе у Тужилаштву.

Kод Златка В. пронађено је и 1.015 евра, 100 KМ и 8.840 динара, који новац му је, заједно са опојном дрогом, привремено одузет.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: