ATV

Подигнута оптужница

Држављанин БиХ шверцовао кокаин у Словенији

 • Извор: Блиц
 • 08.11.2023. 15:16

Више јавно тужилаштво у Београду подигло је оптужницу против Златка В. (54) држављанина БиХ, са пријављеним пребивалиштем у Kрању, у Словенији, због сумње да је неовлашћено, ради продаје, преносио скоро килограм кокаина.

Оптужницом, која је предата Вишем суду у Београду на одлуку о потврђивању, окривљеном се на терет ставља кривично дјело Неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.

Тужилаштво је предложило суду да окривљеном продужи притвор због опасности од бјекства и да не би поновио кривично дјело у кратком временском периоду.

Надзорне камере АТВ-а снимиле педофила док је бјежао!

Надзорне камере АТВ-а снимиле педофила док је бјежао!

Kако се наводи из Тужилаштва, постоји оправдана сумња да је Златко В. 12. октобра ове године дошао из Словеније у Србију својим возилом марке голф, које је паркирао на једном паркингу на Новом Београду и изашао из возила носећи торбу зелене боје, пише Блиц.

– Тада су га зауставили полицијски службеници и у наведеној торби пронашли један ПВЦ пакет са 999,10 грама кокаина, док су паклици цигарета, које је окривљени имао код себе, пронашли пакетић са 0,80 грама кокаина – наводе у Тужилаштву.

Kод Златка В. пронађено је и 1.015 евра, 100 KМ и 8.840 динара, који новац му је, заједно са опојном дрогом, привремено одузет.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 12:40 Емисија: Народ прича (Р)

  Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић.

 • 13:10 Емисија: Енерго клуб (Р)

  Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

 • 13:40 Телетрговина

  Телетрговина

 • 13:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

  Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.