Saobraćajna nezgoda

Dvije osobe teško povrijeđene u Milićima, jedna prevezena u Banjaluku

  • Извор: АТВ
  • 14.09.2023. 10:43

Dvije osobe teško su povrijeđene u saobraćajnoj nezgodi koja se juče dogodila u mjestu Vukšić Polje, opština Milići, rekli su u zvorničkoj Policijskoj upravi.

Povrijeđene su osobe inicijala D.Ć. i P.S., koji su prevezeni u JZU Bolnica Zvornik a nakon toga je D.Ć. prebačen u UKC Republike Srpske.

U saobraćajnoj nezgodi je učestvovalo putničko motorno vozilo marke fiat panda, kojim je upravljalo lice D.Ć. iz Vlasenice, sa kojim je na mjestu suvozača bilo lice P.S., i teretno motorno vozilo marke man sa priključnim vozilom marke ridler, kojim je upravljalo lice G.G. iz Han Pijeska.  

„Na lice mjesta upućeni su pripadnici Teritorijalno vatrogasne jedinice Milići i pripadnici Službe hitne medicinske pomoći Javne zdravstvene ustanove Doma zdravlja Milići koji su lica D.Ć. i P.S. prevezli u JZU Bolnica Zvornik, gdje su im od strane dežurnog doktora konstatovane teške tjelesne povrede. Lice P.S. je zadržano na liječenju u navedenoj ustanovi, a lice D.Ć. je nakon ukazane ljekarske pomoći prevezeno u JZU Univerzitetsko klinički centar Banjaluka“, kazali su u Policijskoj upravi Zvornik.

Automobilom sletjeli s puta: Povrijeđeni vozač i suvozač, jedno prebačeno u UKC Srpske

Automobilom sletjeli s puta: Povrijeđeni vozač i suvozač, jedno prebačeno u UKC Srpske

Policijski službenici Policijske stanice Milići su izvršili uviđaj saobraćajne nezgode koja se dogodila oko 18,35 časova na  magistralnom putu Zvornik – Vlasenica.

O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu, koji je naložio da se protiv vozača G.G. dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu ugrožavanje javnog saobraćaja.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.