Stravična saznanja iz Niša

Dvije sedmice prije otmice, berberin na šišanje doveo djevojku i rekao da joj je otac

 • 26.12.2019.14:44

Ninoslav Jovanović (46), zvani Malčanski berberin, osumnjičen za otmicu Monike Karimanović (12), nepune dvije sedmice prije zločina jednu djevojku, koju je predstavio kao ćerku, odveo je na šišanje u niški frizerski salon.

Kako se saznaje, on se sutradan vratio i tražio njenu kosu. Naime, u nedjelju, 8. decembra, oko 11.30 sati, Malčanski berberin je djevojku duge crne kose, odveo u jedan ženski frizerski salon u Nišu.

"Zajedno su ušli u salon, a on je rekao da mu je devojka ćerka i da je rođena 1988. godine, kao i da su iz Pirota. Tvrdio je da ona mora tog dana da skrati kosu, jer istog dana ide na razgovor za posao na aerodromu. Zahtevao je da joj frizerka skrati kosu do ušiju, a devojka je govorila da želi kosu do ramena. Ona je delovala više nego naivno, kao da je negde sa periferije i da nije imala mnogo dodirnih tačaka sa nekim savremenim načinom života", priča sagovrnik upoznat sa ovim slučajem.

Kako su ispričali svjedoci oboje su bili "obično" obučeni, u crnoj garderobi. Jovanović je, prema riječima sagovornika, bio mnogo nervozan i vikao je na radnice salona da mu što prije prime "ćerku". Kako kaže, bijes je iskaljivao i na vratima, jer je stalno izlazio i ulazio i lupao je njima čime je remetio rad zaposlenima.

Jedna od frizerki, iznervirana njegovim ponašanjem, izbacila ga je iz salona.

"Dok je devojka sedela na šišanju, on je stajao ispred salona. Radnica je pitala devojku zašto se šiša, jer većina zaposlenih žena na aerodromu ima dugu kosu. Devojku to međutim, nije nešto doticalo, smejala se, delovala je kao da je drogirana", dodaje izvor.

Njen tretman u salonu trajao je nekih 15-tak minuta, a za to vrijeme Jovanović je sve vrijeme stajao napolju.

"Kada je ponovo ušao po devojku, navodnu ćerku, pogled mu je bio ludački. Imao je pogled koji izaziva jezu, strah i koji se ne zaboravlja. Izašli su, a on tada nije izrazio želju da ponesu njenu kosu", prenosi svoja saznanja izvor.

Sutradan, rano ujutro, u sedam sati, Malčanski berberin se pojavio ponovo ispred frizerskog salona. Skoro tri sata je čekao dok radnica nije došla da otvori radnju.

"Želeo je da uzme kosu devojke! Gazdarica je tada zapretila da će pozvati policiju pa se on, po svemu sudeći uplašio i pobegao", napominje izvor.

Iako se Jovanović udaljio, gazdarica je ipak pozvala policiju. Međutim, kako kaže, rečeno joj je da u ovom slučaju nema krivičnog djela - konstatuje izvor.

(Kurir.rs/Blic)

 • 08:50 Centar dana (R)

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 10:15 Teletrgovina

  Teletrgovina

 • 10:30 Vojvođanska kuhinjica

  Uživajte u kulinarskim minutima na našem programu. Kuhajte sa ATV-om!

 • 10:55 Teletrgovina

  Teletrgovina

 • 11:10 Serija: Kolo sreće

  Ne propustite priču o domaćici iz malog mjesta kojoj se život potpuno mijenja kada dobije sedmicu na lotou.

 • 11:40 Teletrgovina

  Teletrgovina