Претреси у току

Ево ко је ухапшен у акцији у Бањалуци

У великој акцији коју Полиција Републике Српске спроводи на подручју Бањалуке ухапшено је седам особа, а како сазнаје АТВ међу њима су Александар Милетић и Борис Грујић!

Грујић је у фебруару ове године већ био предмет акције "Маркет" када је заплијењен килограм кокаина. За тај случај Тужилаштво БиХ је подигло оптужницу против држављанина Словеније Митје Контича, Бориса Грујића и још четири особе.

И Милетић је познат истражним органима. У јуну ове године неправоснажно је осуђен на четири и по године затвора због покушаја убиства Синише Благојевића, војника Оружаних снага БиХ коме је на свадби забио нож у око!

Истрагом је обухваћен и његов брат Анђело Милетић, који се налази у Србији.

И он је оптужен за учешће у премлаћивању војника на свадби, али је током суђења напрасно престао да долази на рочишта и за њим је расписана потјерница.

Опсежна акција у Бањалуци, ухапшено више лица

Опсежна акција у Бањалуци, ухапшено више лица

Иначе, Анђело је крајем прошле године осуђен на годину дана затвора због премлаћивања угоститеља Душка Бркића Гере у септембру 2017. године у Бањалуци. Казна му је замијењена за новчану у износу од 18.000 КМ.

Подсјетимо, полиција је од раних јутарњих часова претреса објекте на више локација у Бањалуци које су кориситли осумњичени. Акција је усмјерена на борбу против неовлаштене производње и промета дроге.

Иначе, акција је резултат вишемјесечног рада полиције и тужилаштва. У оквиру тих активности у августу је већ заплијењен 1,1 килограм кокаина, чија је вриједност процијењена на око 65.000 евра. Тада је ухапшен Саша Кресојевић, а дрога је пронађена сакривена у бункеру испод мјењача у његовом аутомобилу "ауди". Кресојевић се од тада налази у притвору.

Ovo je uhapšeni Banjalučanin kod koga je pronađen kokain

Ovo je uhapšeni Banjalučanin kod koga je pronađen kokain



.

Пратите нас и путем Вибера

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    ''Колико знате о онима који живе под будним оком јавности?Знате ли о чему маштају, шта су све прошли, у чему уживају, шта раде када су потпуно сами? Које тајне су спремни да открију? Колико су спремни да се оголе?

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:45 Серија: Ко те шиша (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.