ATV

Ministarka saopštila

Evo u kakvom su stanju povrijeđeni u pucnjavama u Srbiji

 • Izvor: RTS
 • 20.05.2023. 08:50

Većina povrijeđenih koji su i dalje na bolničkom liječenju poslije dvije smrtonosne pucnjave u Srbiji značajno se oporavlja, a dvoje pacijenata - dječak povrijeđen u pucnjavi u školi "Vladislav Ribnikar" i mladić ranjen kod Mladenovca, i dalje su u teškom stanju, izjavila je jutros ministarka zdravlja Srbije Danica Grujičić.

Dječak pokazuje znake oporavka, rekla je ministarka gostujući na RTS.

Istražuje se da li je dječak nekome najavio napad u školi

Istražuje se da li je dječak nekome najavio napad u školi

Grujičić je napomenula da niko od njih više ne želi medijsku pažnju, zbog čega je zamolila medije da puste vrijeme da se oni oporave.

Evo šta je guglao dječak ubica prije krvavog pira u školi

Evo šta je guglao dječak ubica prije krvavog pira u školi

Grujičić je rekla da su psihijatri i psiholozi posjetili i razgovarali s povrijeđenima kako bi im dali podršku u oporavku, jer je važan i oporavak duše poslije ovakvih događaja.

Pratite nas i putem Vibera

 • 19:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 20:00 Serija: Igra sudbine (12+)

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 21:00 Serija: Istine i laži (12+)

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 21:45 Serija: Merdokove misterije (12+)

  Priča je smeštena u Toronto 1895. godine i istražuje zanimljiv svet Vilijama Merdoka, zgodnog mladog detektiva, koji koristi radikalne forenzičke metode poput skupljanja otisaka prstiju kako bi rešio neke od najjezivijih zločina u gradu. Iako mu se kolege podsemavaju zbog njegovog radikalnog pristupa i izložen je skepticizmu svog šefa inspektora Brekenrejda , Merdok je često jedini koji može da reši slučajeve.

 • 22:30 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 22:40 Serija: Red Rok (12+)

  Kriminalistička serija smještena u izmišljeni primorski gradić Red Rok blizu Dablina, donosi zaplete vezane za ubistva i međusobne odnose ljudi.