Обрачун

Флашом му разбили главу, па шипком полупали ”BMW"

Бањалучка полиција привела је С.М. и М.З. из тог града због сумње да су пијани напали суграђанина, кога су флашом ударили у главу, а након тога су металном шипком полупали његов ”BMW”.

У ПУ Бањалука наводе да се напад догодио у понедјељак око један сат иза поноћи, а С.М. и М.З. осумњичени су за наношење тјелесне повреде и оштећење и одузимање туђе ствари. Незванично сазнајемо да је жртва била у аутомобилу, када су му нападачи својим возилом препријечили пут и насрнули на њега.

”Њима се на терет ставља да су физички напали оштећеног коме су задали ударац флашом у главу, усљед чега је оштећени задобио тјелесне повреде. Потом су помоћу металне шипке оштетили аутомобил ”BMW”, наводе у полицији.

Након напада жртви је указана љекарска помоћу у УКЦ Републике Српске, док су нападачи побјегли с лица мјеста, али су убрзо пронађени и идентификовани.

”Осумњичени су подвргнути испитивању на присуство алкохола при чему је код С.М. утврђено присуство од 1,81 g/kg, а код М.З. 2,76 g/kg алкохола у организму", саопштено је из ПУ Бањалука.

Додају да је током криминалистичке обраде код С.М. пронађен и одузет гасни пиштољ због чега ће против њега бити покренут и прекршајни поступак.

О свему наведеном је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:30 Филм: Влаком према југу (12+)

    '' Филм: Влаком према југу (12+)

  • 22:00 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)