Станари

Функционер СДС-а пијан покосио дјецу и побјегао с мјеста несреће!

Милош Гарић, замјеник начелника општине Станари и члан СДС, ухапшен је због сумње да је пијан аутомобилом ”опел астра” ударио и тешко повриједио два малољетна брата у Плочнику код Добоја! Потом је побјегао с мјеста несреће, оставивши повријеђену дјецу на путу!

Дјечаке су на путу затекли пролазници који су их превезли у болницу. Помоћ им је указана у добојској болници ”Свети апостол Лука” у Добоју, након чега су због тежине повреда превезени у Универзитетски клинички центар Републике Српске. Како сазнајемо један од браће се налази у индукованој коми, а обојици је здравствено стање тренутно стабилно.

Гарић је након несреће пронађен и ухапшен, а алкотестирањем му измјерено 1,58 г/кг у организму.

Из ПУ Добој наводе да је М.Г. из Станара ухапшен због сумње да је починио кривична дјела угрожавање јавног саобраћаја и непружање помоћи. Појашњавају да се несрећа догодила јуче око 18.35 часова на магистралом путу М1-105 у мјесту Плочинк, град Добој.

”У незгоди је учествовао М.Г. које је управљало аутомобилом ”Опел” и два малољетна пјешака. Након саобраћајне незгоде М.Г. се удаљило са лица мјеста. Оперативним радном на терену полицијски службеници су пронашли и лишили слободе осумњиченог. Извршеним алкотестирањем наведеног лица утврђено је присуство алкохла у организму од 1,58 г/кг”, наводи се у саопштењу ПУ Добој.

Додају да су у незгоди тешке тјелесне повреде задобила оба малољетна лица која су упућена на дање лијечење у Универзитетско-клинички центар Репубике Српске у Бања Луци.

”Увиђај лица мјеста су извршили полицијски службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Добој.Против наведеног лица Окружном јавном тужилаштву Добој биће достављен Извјештај о извршеним кривичним дјелима”, наводе у полицији.


Пратите нас и путем Вибера

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисија: Народ прича

  Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

 • 19:40 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.