Предложен притвор

Главић на очиглед мајке пуцао у комшију!

Окружно јавно тужилаштво Бањалука затражило је одређивање једномјесечног притвора за Стефана Главића, осумњиченог за покушај убиства комшије Дејана Вишекруне којег је ранио хицима из пиштоља и то на очиглед своје мајке В.Г., сазнаје АТВ.

Притвор је затражен због опасности да би боравком на слободи Главић могао да омета кривични поступак утицајем на свједоке и скривањем доказа.

Главићу је на терет стављено кривично дјело покушај убиства и недозвољено посједовање оружја. О приједлогу ће у наредна 24 часа одлучивати Окружни суд у Бањалуци.

Осумњичени за покушај убиства у Јаворанима спроведен у ОЈТ Бањалука

Осумњичени за покушај убиства у Јаворанима спроведен у ОЈТ Бањалука

Злочин се догодио у ноћи између 8. и 9. јануара око 1.15 часова у засеоку Ераци у Љубачеву код Бањалуке. Како сазнаје АТВ Главић и Вишекруна су комшије и живе кућа до куће. Кобно вече су били на слави код другог комшије и наводно су обојица били под дејством алкохола.

Заједно су кренули кући и дошло је до вербалне препирке током које је Главић иза појаса извадио пиштољ ”ЦЗ 999 Шкорпион” и према Вишекруни испалио више хитаца и то у присуству своје мајке В.Г. и познаника Р.В.

Вишекруна је погођен са два пројектила у груди и надлактицу. Одмах је превезен у УКЦ Републике Српске и његово здравствено стање је стабилно.

Драма код Љубачева: Стефан пуцао на комшију, па сам позвао полицију

Драма код Љубачева: Стефан пуцао на комшију, па сам позвао полицију

Главић је након инцидента недалеко од мјеста злочина одбацио пиштољ, који је током истраге пронађен, а потом је позвао ПУ Бањалука и рекао да је убио комшију.


Пратите нас и путем Вибера

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Прича се (Р)

    Емисија: Прича се (Р)

  • 13:25 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авиоџије (Р) (12+)

    'Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.