ОЈТ Бијељина

Главни окружни тужилац у Бијељини била упозната да ће бити спроведена акција полиције

 • Извор: Агенције
 • 25.02.2024. 21:49

Главни окружни тужилац била је упозната да ће на подручју надлежности Окружног јавног тужилаштва у Бијељини бити спроведена акција полиције, саопштено је из тог тужилаштва.

"С обзиром да није било потребе за укључивањем дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва у Бијељини за предузимање мјера и радњи из надлежности Окружног тужилаштва, дежурни тужилац није издавао наредбе и предузимао друге мјере у тој акцији", наведено је у саопштењу.

На подручју Полицијске управе Бијељина и Полицијске управе Зворник, МУП Републике Српске, Управа криминалистичке полиције, Управа за организовани и тешки криминал у сарадњи са Полицијском управом Бијељина и Полицијском управом Зворник спроводили су појачани надзор и оперативну акцију с циљем борбе против организованог криминала и тешких кривичних дјела.

Велика акција полиције у Бијељини и Зворнику

Велика акција полиције у Бијељини и Зворнику

Из Окружног тужилаштва су напоменули да је акција спроведена на нивоу предузимања полицијских мјера и радњи у складу са Законом о полицији и унутрашњим пословима Републике Српске и Законом о кривичном поступку Републике Српске.

"Окружно јавно тужилаштво у Бијељини и Министарство унутрашњих послова Републике Српске имају одличну сарадњу у спровођењу досадашњих заједничких активности, која ће се наставити и у наредном периоду", истиче се у саопштењу.

Из Министарства унутрашњих послова Републике Српске раније је саопштено да је једно лице ухапшено по Интерполовој потјерници, а да је у полицију доведено 15 лица током појачаних полицијских активности у Бијељини и Зворнику.  

Пратите нас и путем Вибера

 • 19:40 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:42 Спорт

  Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

 • 19:49 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:50 Временска прогноза

  Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.

 • 19:52 Без коментара

  Кратка, динамична и занимљива емисија која окупља и износи видео снимке необичних и несвакидашњих призора и догађаја из цијелог свијета.

 • 19:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.