Narkobanda

Hapšenja u Bijeljini: Na meti policije grupa Zlatana Ćuka

 • Izvor: ATV
 • 31.03.2023. 11:04

Šest osoba uhapšeno je jutros na području Bijeljine, saznaje ATV nezvanično.

Nezavnično saznajemo da je na meti policije dio grupe Zlatana Ćuka, vođe narkobande koja je trgovala kokaina i dovodi se i u vezu sa preprodajom oružja.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske jutros su izvršili pretres  u jednoj stambenoj zgradi u Bijeljini.

Organizovana grupa Zlatana Ćuka iz Bijeljine bavila se međunarodnom trgovinom kokainom. U Akciji "Golden", koja je sprovedena u decembru prošle u Bijeljini i Ugljeviku, uhapšeni su Zlatanov otac Boško Ćuk, zatim Željko Simić, Savo Nešković, Radan Dotlić i Davor Simić. Riječ je o opasnoj organizovanoj grupi koja je aktivno djelovala od 2020. godine do prošle godine i imala kontakte s drugim kriminalnim grupama u Evropi, BiH i regionu.

Tužilac je tada zatražio da se donese rješenje za raspisivanje međunarodne potjernice za Zlatanom Ćukom koji je već duže vrijeme u bijegu.

Zlatan Ćuk se sumnjiči da je na području Njemačke, zajedno s Vladanom Kapućom i Obradom Zorićem, organizovao kupoprodaju kokaina. Istraga je okončana i podignuta je i optužnica. Njemačka je raspisala potjernicu za Zlatanom Ćukom.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Biznis klub

  ‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

 • 19:40 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.