Bosiljko Đurić

Isjekao djevojku: Krvnik iz Teslića se ponovo latio noža!

 • Izvor: ATV
 • 07.07.2022.18:15

Krvnik iz Teslića, Bosiljko Đurić koji je 2016. godine osuđen na devet godina zatvora zbog monstruoznog ubistva supruge Tatjane, nakon uslovnog puštanja na slobodu, ponovo se latio noža.

Naime, kako ATV nezvanično saznaje, Đurić je nožem isjekao djevojku s kojoj je već neko vrijeme u vezi te joj tako nanio teške tjelesne povrede.

Podsjećamo, Đurić je na uslovnu slobodu pušten nakon dvije trećine odslužene kazne, odnosno šest godina.

On je pred Okružnim sudom u Doboju 2016. godine, osuđen na osnovu sporazuma o priznanju krivice, koji je sklopljen na njegovu incijativu. U sporazumu se navodi da je Đurić "odlučio da prizna krivicu i insistirao na zaključenju sporazuma zbog grižnje savjesti koju osjeća zbog smrti oštećene".

Stravičan zločin dogodio se u noći sa devetog na deseti mart, kada je Đurić došao u stan u Vidovdanskoj ulici u Tesliću, u kojem je živio sa suprugom.

Đurić je Tatjanu usmrtio sa deset uboda nožem, i to pred njihovom trogodišnjom kćerkom i Bosiljkovom osmogodišnjom sestrom. U istom stanu živjeli su i Bosiljkova majka Svjetlana, brat Zoran, te osmogodišnja sestra Nikolina.

Sumnjao da ga supruga vara

Bosiljko navodno nije imao stalno zaposlenje, nego je povremeno radio, a njegova supruga Tatjana i majka Svjetlana su radile u ugostiteljskom objektu koji su malo prije ubistva otvorile.Bosiljko je prema priči komšija bio ljubomoran, a navodno je sumnjao i u nevjerstvo supruge.

Tagovi:
 • 12:15 Serija: Koleginice (R)

  Prvi domaći ženski sitkom.

 • 12:35 Teletrgovina

  Teletrgovina

 • 12:50 Tet a tet sa Tatjanom Trninić (R)

  Privilegija je znati o čemu se priča na važnim sastancima, iza zatvorenih vrata, u četiri oka.

 • 13:55 Vijesti

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 14:00 Serija: Istine i laži (R)

  Priča prati dvije porodice, Božić i Isidorović, čiji životi i sudbine se prepliću, a cijelu priču nadopunje paleta ineresantnih likova; svi prolaze kroz situacije u kojima se suočavaju sa ljubavlju, onom uzvraćenom i neuzvraćenom, sa izdajom, lažima, intrigama i tajnama.

 • 14:50 Serija: Igra sudbine (R)

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.