Случај Данке Илић

Истрага убиства: Вјештаче се мотике и тестере из куће Драгијевића

  • Извор: Телеграф
  • 23.04.2024. 13:18

Тијело убијене д‌јевојчице, Данке Илић, још увијек није пронађено, а наложено је да се вјештаче трагови пронађени у аутомобилу ЈКП „Водовод“ Бор који су возили Срђан и Дејану, осумњичени за њено убиство.

Предмети из куће

Подсјећамо, за овај злочин ухапшени су Срђан Јанковић (50) из села Лука, Дејан Драгијевић (50), потом његов брат Далибор (40) који је преминуо и њихов отац Радослав. 

Телеграф незванично сазнаје, на вјештачењу су и предмети који су узети из куће Драгијевића у селу Злот.

- Осим возила, вјештаче се и лопате, као и моторна тестера која је узета из куће Драгијевића - речено је за Телеграф.

Осумњичени Дејан Драгијевић (50) у Вишем јавном тужилаштву у Зајечару изнио је детаље убиства д‌јетета. Међутим, он није желио да открије гд‌је је бацио Данкино тијело. О злочину није причао Срђан Јанковић (50).

Обдукциони налаз

У Више јавно тужилаштво у Зајечару запримљен је обдукциони записник Института за судску медицину у Београду, иза смрти сада покојног Далибора Драгијевића из Злота.

- Обдукциони записник ће у најкраћем року бити размотрен, након чега ће се поступити у складу са одредбама закона, о чему ће јавност бити благовремено обавијештена - кажу у ВЈТ Зајечар.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 19:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 20:00 Лутрија РС, Лото

    Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

  • 20:10 Микродржаве: Малта, документарни програм

    '''Микродржаве: Малта, документарни програм

  • 21:10 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 22:00 Серија: Ко те шиша (12+)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:30 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.