Кар Гејм

Једно ухапшено, једно у бјекству: Полиција заплијенила новац и ометач

  • Извор: АТВ
  • 28.11.2023. 15:41

Једна особа ухапшена је, док се за другом трага, због сумње да су проваљивали у скупоцјене аутомобиле и из њих крали новац.

Они су обухваћени акцијом "Кар Гејм" коју су данас спровели полицијски службеници Полицијске управе Градишка, у сарадњи са Управом криминалистичке полиције, Полицијском управом Бањалука и Полицијском управом Бијељина а под надзором Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

Акција је усмјерена на сузбијање кривичних дјела против имовине, а током ње је ухапшен Бијељинац П.Б.

"Наиме, Полицијској станици Градишка, 27.11.2023. године оштећени су пријавили да су непозната лица или више њих, из путничких аутомобила власништво истих, отуђили одређене количине новца", саопштено је из Полицијске управе Градишка.


Продаје двије куће поред језера за 5.500 евра

Продаје двије куће поред језера за 5.500 евра

Полиција је оперативним радом на терену дошли до сазнања да су П.Б. и  Д.Р. из Бијељине јуче на подручју града Градишка, извршили више кривичних дјела против имовине, на начин да су кориштењем уређаја за ометање сигнала откључали скупоцјене путничке аутомобиле те из истих отуђили одређену количину новца.

"По наредби Основног суда у Градишци, извршен је претрес куће, помоћних објеката као и возила које користе осумњичена лица којом приликом су пронађени предмети који се могу довести у везу са извршењем кривичних дјела и то: новац, уређај за откључавање возила (ометач) и други предмети,  који ће бити кориштени као доказ у кривичном поступку", додаје се из полиције.


Општина у БиХ даје по 500 марака средњошколцима

Општина у БиХ даје по 500 марака средњошколцима

П.Б. из Бијељине је ухапшен, док Д.Р. такође из Бијељине није пронађен, те је за истим расписана потрага.

О свему наведеном је обавијештен дежурни окружни јавни тужилац ОЈТ Бањалука који је наложио да се против осумњичених у редовној процедури поднесе Извјештај ОЈТ Бањалука због почињених кривичних дјела.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: