Збијају се и бројне шале

Како је Кинез побјегао из затвора након посјете родитеља?

  • Извор: АТВ
  • 20.11.2023. 19:09

Кинез који је побјегао из требињског затвора данас је јужњацима тема број 1. Збијају се и бројне шале.

"Кинеза, нисмо нисмо га видјели. Како то коментаришете? Па то је сигурно неки рођак од Џеки Чена. Можда је лоша храна била па побјегао човјек. Ево неких иду, ево рођак вам је побјегао" кажу грађани.

"То је чудо то не може нико него Кинез, то наш ниједан не би", додају грађани.

"Стварно свака му част".

"То је немогућа мисија па и да сам му ја помагао".

"Па шта ћемо сад", питају се грађани.

Осим у шалама одбјегли Кинез је завршио и у политичим препувацањима. С телефоном у руци поред затвора срели смо Небојшу Вукановића.

"Овдје смо да испратимо овог олимпијца који је дошао из Кине. Сергеј Бупка је свјетски рекордер, скочио је с мотком 6,1м а ова Кинез Џеки Чен скочио је 12м без мотке. Наравно да није скочио 12м тако своју немоћ и слабост покушава да првада управник затвора Зоран Миладиновић", рекао је Небојша Вукановић, народни посланик.

Миладиновићу није до шале. За АТВ каже да је евидентно да је заказало затворско обезбјеђење и да ће тај неко одговарати за пропусте.

"Наша установа поштује све законске норме и прописе, ако их је неко прекршио сигурно ће одговарати. Читава установа је покривена видео надзором којег смо погледали и могу да вам кажем да је несхватљиво како је ово лице извшило бјекство. Он се буквално попео уз го зид на кров зграде и скочио с огромне висине", рекао је Зоран Миладиновић, директор КПЗ Требиње.

Прије овога бијега Кинез се шетао у затворском дворишту.

Оно што се још зна у овом случају јесте да је одбјегли Кинез ван затвора имао помагаче. Како сазнајемо у Требињу су боравили његови родитељи.

Родитељи су јуче пронађени на брду Црквина, код манастира Херцеговачка грачаница, позвани су на разговор у полицију. Овај бјегунац у требињском затвору је од 5 септембра.

"Суд БиХ одредио притвор везано за кривично дјело које је починио ван БиХ и упућен је у притворску јединицу Окружног затвора у Требињу", рекао је Синиша Лакета, начелник ПУ Требиње.

Незванично се сазнаје да је овај Кинез у својој држави починио кривично дјело ”злочин уговорне преваре”. Побјегао је јуче око 11 20 и од тада је требињска полиција на ногама.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 17:50 Емисија: На ивици терена (Р)

    Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.

  • 18:20 Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

    ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)

  • 20:30 Филм: Влаком према југу (12+)

    '' Филм: Влаком према југу (12+)