Бјекство из затвора

Као мачка: Одбјегли Кинез се попео на кров и скочио са 12 метара висине!

Кинески држављанин Q.T. побјегао је из Окружног затвора у Требињу тако што се, током шетње, попео на кров једне од зграда, а потом скочио са висине од 12 метара, сазнаје АТВ.

”Док је био на шетњи тај притвореник се, уз жицу и громобран, попео на кров једне од зграда. Иако је све опасано бодљикавом жицом, успио је да се попне и скочи са 12 метара висине! Невјероватно, али тај скок или пад га није зауставио”, каже извор АТВ-а.

Он наводи да су бјекство забиљежиле надзорне камере затвора.

”На камерама се види како је скочио. Види се и тренутак када се, након скока, подиже као да се ништа није догодило и наставља да бјежи. Као да је мачка, а не човјек”, каже извор АТВ-а.


Унутрашња стража је реаговала, али будући да они нису наоружани, нису успјели да спријече бјекство. За одбјеглим притвореником организована је потрага коју води ПУ Требиње. Цијела полиција је на ногама и за Кинезом се трага.

Полиција на ногама: Кинез побјегао из затвора у Требињу!

Полиција на ногама: Кинез побјегао из затвора у Требињу!

Иначе, иако је Окружни суд у Требињу затвор полуотвореног типа кинески држављанин Q.T. се у њему налазио одлуком Суда БиХ који му је одредио екстрадициони притвор, у којем је чекао изручење.


Пратите нас и путем Вибера