ATV

Тенг Килеи

Кинез побјегао из затвора након посјете родитеља

Требињска полиција и стража Окружног затвора у Требињу интезивно трагају за држављанином Кине Тенгом Килеијем који је побјегао из затвора и позивају све грађане који примјете човјека са фотографије или имају информације о његовом кретању да то пријаве полицији.

Како сазнаје АТВ Тенг Килеи јуче је побјегао након што су га у требињском затвору посјетили мајка и отац. Управо су њих двоје ухапшени због сумње да су му помагали у бјекству, али су обоје након саслушања пуштени на слободу.

”Родитељи су му дошли у посјету и он им је рекао да планира бјекство. Наводно су га требали сачекати, али досадашња истрага указује да нису успјели да се састану и да међу њима није било контакта након бјекства”, каже добро упућени извор АТВ.

Ухапшен по потјерници Интерпола Пекинг

Килеи се у требињском затвору налазио од 5. септембра када му је Суд БиХ одредио привремени притвор након што је ухапшен по међународној потјерници коју је за њим расписао Интерпол Пекинг у циљу вођења кривичног поступка пред надлежним судом због сумње да је починио кривично дјело ”злочин уговорне преваре”.

Ванредна инспекција у требињском затвору након бијега Кинеза

Ванредна инспекција у требињском затвору након бијега Кинеза

По молби за изручење Бироа за истраживање привредног криминала Министарства јавне безбједности Народне Републике Кине Суд БиХ је 12. октобра донио рјешење којим је Тенгу Килеију одређен екстрадициони притвор. По том рјешењу притвор је одређен до 3. марта 2024. године, односно до изручења или нове одлуке суда.

Као мачка: Одбјегли Кинез се попео на кров и скочио са 12 метара висине!

Као мачка: Одбјегли Кинез се попео на кров и скочио са 12 метара висине!

Подјсетимо држављанин Кине јуче је око 11.20 часова побјегао из Окружног затвора у Требињу тако што се, током шетње, помоћу жице од громобрана попео на једну од затворских зграда, те скочио са 12 метара висине. Након скока, чудом је остао неповријеђен и наставио је бијег и за њим је покренута опсежна потрага која је и даље у току.

Лакета за АТВ: Кинез још није ухапшен, радимо на његовом лоцирању!

Лакета за АТВ: Кинез још није ухапшен, радимо на његовом лоцирању!Пратите нас и путем Вибера

 • 14:15 Серија: Превртљиво срце (12+)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 15:00 Серија: Истине и лажи (Р)

  Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

 • 15:50 Серија: Авионџије (Р)

  Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисије: Народ прича

  Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.