Детаљи

Комшије осумњиченог за убиство Кулишића: Мајка му чупа косу и плаче

  • Извор: Република
  • 02.02.2024. 08:50

Родитељи Д. Л., који је са удатом женом осумњичен да је убио њеног мужа, су на измаку снаге, открива њихова комшиница. Мјештани Карановца код Добоја, свједоче да је породица Д. Л. (19) неутјешна од тренутка када су сазнали да је он учествовао у свирепом убиству Саше К. (45).

– Мајка и отац Д. Л. су вриједни људи, домаћини који су све наде полагали у сина, најмлађег од њихово четворо дјеце и једини син. Сестре су такође брата гледале као мало воде на длану и мислили су да је на добром путу да живи квалитетним животом и да ствара. Био је у Словенији и у Њемачкој, а радио је и зарађивао. Отац се на другој страни жртвовао за њега и хтио да му остави највише што може и ово га је снашло. Вратио се из Словеније зато што се повриједио. Јадна мајка чупа косу и јауче. И она је много вриједна жена ради на фарми кока – испричала је у даху једна мјештанка и презимењакиња ухапшеног Д. Л.

Отац Дражена ухапшеног због убиства Кулишића: Ја у Добој не смијем

Отац Дражена ухапшеног због убиства Кулишића: Ја у Добој не смијем

Саговорница је страшно узнемирена и плачући говори како је Д. Л. био узорно дијете, јако вриједно и да је код њих на имању радио повремено док је ишао у школу.

– Пијем лијекове за смирење јер ми је много жао породице и што је то дијете обрлатила једна оштроконџа старија од њега скоро 15 година и уништила живот и њему и његовој породици. Имају кућу и мало земље, па су радили и по селу. Помогну кад се нешто ради. Д. Л. је увијек био добар и вриједан. Иначе, његова породица је живјела у Конопљишту на Озрену одакле су се преселили у Карановац. Мука снашла људи и узалуд им сада све, дијете ће због роспије да труне у затвору – казала је саговорница.

(Извор: Република)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 10:30 Аутошоп магазин

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.