Sulejmanović Nermin

Komšinica ispričala kako je monstrum iz Gradačca na silu odveo nesrećnu ženu

  • Извор: Република
  • 12.08.2023. 14:48

Prvi metak monstrum Nermin Sulejmanović je ispalio na periferiji Gradačca u Nedima Pamukovića, brata od tetke po majci nesrećne Nizame Hećimović.

Sulejmanović je došao po Nizamu kod tetke i brata gdje se u njihovoj kući skrivala od njega od kada je posljednji put krvnički pretukao drogiran.

„Niza je bila jedna krhka žena koju je on mučio i ona je pobjegla kod tetke sa bebom. Juče oko 11 sati on je došao kod Pamukovića na vrata i tražio Nizu. Kada je izašla, rekao joj je da krene sa njim, ali se ona opirala. Počeo je da je bije i vuče i brat joj je stao u zaštitu. Kad je vidio da budala ima pištolj on je pobjegao gore uz dvorište, a on ga je upucao u butinu i odvukao Nizu u kola i odveo je u vikendicu gdje je mučenicu i ubio“, ispričala je komšinica Pamukovića, piše Republika.

U njihovoj kući nikog nije bilo, jer je majka otišla u bolnicu kod svog ranjenog jedinca sina Nedima. 

Nizama, čije je ubistvo krvnik emitovao na Instagramu, nekoliko puta je prijavljivala Nermina za nasilje, posljednji put prije četiri dana. Ubica je nekako saznao za prijavu, što je Nizamu koštalo života.

Пратите нас и путем Вибера

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:00 Серија: Авионџије (12+)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 21:45 Серија: Вода у праху (12+)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!