Сарајево

Конобар украо пазар и кључеве улазних врата: Камере све снимиле

 • Извор: Црна-хроника.инфо
 • 27.01.2024. 08:41

Конобар Х.М. украо је око 1.000 КМ из кафића "Caffe bar A2“ у сарајевском насељу Грбавица,

Како је власник кафића навео у полицијској пријави МУП-у Кантона Сарајево, крађа се десила око 11.50 часова када је конобар узео сав пазар из новчаника те се удаљио у непознатом правцу.

Како сазнаје Црна хроника, конобар је узео и кључеве улазних врата а на телефонске позиве се не одазива.

“У новчанику је било отприлике минимално 1.000 КМ јер пазар нисам узимао претходних дана јер нисам био у Сарајеву а наведени радник Хамза М. је са собом однио и кључеве улазних врата од угоститељског објекта. Наведени радник је био на пробном раду и није био пријављен у радни однос, од истог имам само име и презиме као и контакт телефона а ради се о Хамзи М. који користи само Вибер апликацију те је увијек био недоступан на нормалне позиве. О свему сам обавијестио МУП Кантона Сарајево ПУ Ново Сарајево и поднио кривичну пријаву против наведене особе. Камере су снимиле крађу”, изјавио је Дервиши Адмир за портал Црна-Хроника.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

  Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

 • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

 • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисија: Народ прича

  Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.