Direktor Policije Republike Srpske

Kostrešević za ATV: Uhapšeni bili članovi kriminalne grupe Dalibora Railića Dugog

  • Извор: АТВ
  • 05.09.2022. 12:05

Direktor Policije Republike Srpske Siniša Kostrešević rekao je za ATV da je današnje hapšenje na području Prijedora nastavak aktivnosti u vezi sa organizovanom kriminalnom grupom Dalibora Railića Dugog.

"Ne radi se ovdje samo o slučaju Bašić, ovo je nastavak aktivnosti u vezi sa organizovanom kriminalnom grupom Dalibora Railića Dugog u nastavku planske aktivnosti u rasvjetljavanju svih okolnosti rada navedene grupe", rekao je Kostrešević.

Kostrešević je rekao da su na području policijske uprave Prijedor policijski službenici Uprave za teški organizovani kriminalitet policije Republike Srpske lišili tri lica slobode koja se dovode u vezu sa djelovanjem organizovane kriminalne grupe Dalibora Railića.

"Radi se o jednom policijskom službeniku, našem inspektoru, a dovodi se u vezu sa izvršenjem više krivičnih djela, iznuda, ucjena i krivično djelo u vezi sa zloupotrebom droga", zaključuje Kostrešević.

Kostrešević je istakao da policija Republike Srpske ima nultu toleranciju na organizovani kriminal, a posebno prema pripadnicima MUP-a Republike Srpske koji su uključeni u kriminalne radnje u vezi sa zloupotrebom droga.

  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.