ATV

Побјегао из Окружног затвора у Требињу

Лакета за АТВ: Кинез још није ухапшен, радимо на његовом лоцирању!

 • Извор: АТВ
 • 20.11.2023. 08:41

Држављанин Кине, који је јуче побјегао из Окружног затвора у Требињу, још није ухапшен, потврдио је за АТВ Синиша Лакета, начелник ПУ Требиње.

"Ми још нисмо ухапсили лице, радимо на његовом лоцирању и предузимамо све мјере и радње у циљу његовог проналаска. Остварили смо сарадњу са свим релевантним полицијским агенцијама, као што је Гранична полиција и Служба за послове са странцима", каже Лакета и додаје: 

Полиција на ногама: Кинез побјегао из затвора у Требињу!

Полиција на ногама: Кинез побјегао из затвора у Требињу!

"ПС Требиње је јуче запримила дојаву од припадника Окружног затвора да је кинески држављанин, коме је, како смо касније утврдили, Суд БиХ одредио притвор везано за кривично дјело које је починио ван БиХ и упућен је у притворску јединицу Окружног затвора у Требињу. Ово кажем, да не би дошло до забуне у јавности. Лице се налазило у просторијама Окружног затвора у Требињу, искористило је неки моменат и побјегло из затвора. 

Полиција је одмах реаговала, извршила је блокаду ширег подручја полицијске управе и ужег дијела града Требиња и овом приликом желим да грађане упознам да се из тога разлога већи број припадника полиције налази на улицама, врши легитимисање и провјере."

Кинески држављанин Q.T. побјегао је из Окружног затвора у Требињу тако што се, током шетње, попео на кров једне од зграда, а потом скочио са висине од 12 метара, сазнаје АТВ.

Као мачка: Одбјегли Кинез се попео на кров и скочио са 12 метара висине!

Као мачка: Одбјегли Кинез се попео на кров и скочио са 12 метара висине!Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 07:00 Емисија: АТВ јутро

  Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

 • 09:00 Серија: Превртљиво срце (Р)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 10:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 10:15 Ловачки савети

  ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

 • 10:45 Телетрговина

  Телетрговина

 • 11:00 Серија: Величанствени вијек: Косем (12+)

  Тридесет седам година од смрти Сулејмана Величанственог започиње запањујућа прича о владарици Османског Царства Махпеyкер Кöсем Султан.