ATV

У Сремској Митровици

Мачетом убио човјека: Ухапшен осумњичени за језиво убиство

 • 04.12.2023. 09:46

Полиција у Сремској Митровици ријешила је убиство које се догодило у Мачванској Митровици и ухапсила Б. Р. (27) осумњиченог за овај злочин.

Наиме, припадници Министарства унутрашњих послова у Сремској Митровици су, интензивним оперативним радом, расвијетлили тешко убиство извршено 2. децембра у дворишту куће у Мачванској Митровици и ухапсили Б. Р. који се терети за ово кривично дјело.

Ново убиство: Пронађено тијело мушкарца

Ново убиство: Пронађено тијело мушкарца

"Сумња се да је он, у раним јутарњим часовима, мачетом нанио повреде човјеку (78) по глави и рукама, од којих је преминуо" саопштила је полиција.

Одрон на отпаду: Радник остао без руке?

Одрон на отпаду: Радник остао без руке?

По налогу Вишег јавног тужилаштва у Сремској Митровици, Б. Р. је одређено задржавање до 48 часова, у ком року ће, уз кривичну пријаву, бити приведен тужилаштву.


Пратите нас и путем Вибера

 • 15:00 Серија: Истине и лажи (Р)

  Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

 • 15:50 Серија: Авионџије (Р)

  Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисије: Народ прича

  Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.