"Sad si me vidio i više nikad"

Malčanskog berberina brat posjetio u zatvoru

 • 06.01.2020. 14:40

Ninoslav Jovanović (46) poznatiji kao Malčanski berberin, koji je uhapšen zbog otmice i desetodnevnog zlostavljanja djevojčice Monike K. (12) iz Suvog Dola, proveo je prvu noć iza rešetaka, a u jedinici Kazneno – popravnog zavoda Niš za policijsko zadržavanje, obišli su ga na kratko članovi uže porodice da bi mu donijeli stvari da se presvuče.

Otac Duško i brat Nebojša, ipak naglašavaju da su revoltirani zlodjelima koje je počinio.

"Nismo htjeli da idemo uopšte, ne želim da ga vidim, ali su nas zamolili ljudi iz policije da dođemo i donesemo veš i stvari da se presvuče budući da njegova garderoba ide kompletno na analizu. Bio je okrenut leđima u ćeliji kada smo došli, a policajac mu je rekao da se okrene. Rekao sam mu: "Kako te više nije sramota, sram da te bude", a mlađi sin mu je rekao: "Sad si me vidio i više nikad". Ni riječ nije rekao. Sam je izabrao put kojim će ići i treba da odgovara za to što je uradio. Da se pitam ja, trebalo bi da odgovara po turskom zakonu na vješalima", rekao je za Blic Jovanovićev otac Duško.

Jovanović se nalazi sam u ćeliji za policijsko zadržavanje KPZ Niš, odakle će danas biti priveden u Više javno tužilaštvo na saslušanje.

"Ne pravi nikakve probleme, u potpunosti je poslušan, izvršava sve što mu policija naloži. Jutros je doručkovao. Na nozi ima longetu jer je izvrnuo skočni zglob prilikom bjesktva od policije i malo je izgreban od skrivanja u šiblju", kaže izvor Blica.

Podsjećanja radi, Jovanović je uhapšen juče na groblju u Malči, u velikoj policijskoj potjeri, nakon 17 dana skrivanja.

Određeno mu je policijsko zadržavanje do 48 časova a očekuje se da danas bude priveden u VJT Niš na saslušanje.

 • 19:49 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:50 Временска прогноза

  Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.

 • 19:52 Без коментара

  Кратка, динамична и занимљива емисија која окупља и износи видео снимке необичних и несвакидашњих призора и догађаја из цијелог свијета.

 • 19:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 20:00 Лутрија РС, Лото

  Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

 • 20:10 Емисија: Прича се

  Политичка, дебатна емисија доноси широк избор актуелних тема, супротстављених ставова, различитих углова, чињеница и реплика.