Pančevo

Marija ubijena u golfu, iza nje ostala beba i odrasla kćerka

  • 07.10.2020. 11:32

Marija S. (31), čije je beživotno tijelo pronađeno juče u 15 sati u "golfu" u Pančevu, u kojem je bio i leš Milana Ž. (41), rodom je iz Kačareva, a kako Telegraf.rs saznaje od njenih komšija, ona se rano udala i, u međuvremenu, rastala od supruga.

Komšije iz Kačareva o njoj imaju samo riječi hvale. Pričaju da je imala dvoje djece, jedno koje je tinejdžerka, a drugo ima samo oko godinu dana.

- Prvi put se porodila prije svoje 18. godine. Ima još jedno dijete od godinu dana. Bila je jedno vrijeme i u Njemačkoj na usavršavanju jezika - kažu komšije šokirane svime što se dogodilo, jer je Marija iz dobre familije.

Pretpostavljaju da će sada brigu o djeci da preuzmu njeni otac i majka.

Njena bliska drugarica iz djetinjstva kaže da Marija potiče iz dobrostojeće porodice, kao i da su roditelji ulagali u nju da se školuje.

- Majka joj drži butik, a otac joj je preduzetnik. To je jedna fina porodica, a Marija je vrlo mlada ostala trudna, međutim, naravno, rodila je dijete, završila je i srednju i višu i  zaposlila se. To njeno starije dijete, kćerka, ide u srednju školu i izrasla je u divnu i vaspitanu curu - kaže Marijina drugarica.

Kako je ispričala za Telegraf.rs, ne može da vjeruje da joj se tako nešto desilo, posebno što ona sada ima i bebu kod kuće kojoj je mama preko potrebna...

Tijela Marije i Milana juče su pronađena u "golfu" u centru Pančeva. Automobil je bio Marijin.

Oni su navodno, bili u emotivnoj vezi. Milan je došao do zgrade u kojoj je živjela Marija kako bi se sastao sa njom. Ušao je u "golf", sumnja se da su se posvađali i da je Milan najprije ubio nju, a zatim sebe.

Na njihovim tijelima pronađene su prostrelne rane u predjelu glave nanijete vatrenim oružjem, a u "golfu" se nalazio i pištolj, kalibra 7,65 mm, kojim je, najvjerovatnije i izvršen zločin.

U Višem javnom tužilaštvu u Pančevu za Telegraf.rs je rečeno da je naložena obdukcija tijela, od koje će zavisiti dalja istraga.

- Naložena je obdukcija i ukoliko ona isključi mogućnost ubistva i samoubistva tražiće se drugi osumnjičeni - rečeno nam je u tužilaštvu.

Milan Ž. je, inače, iz Velikog Gradišta, a Marja S. je imala boravište u Pančevu.

(Telegraf)

Тагови: