ATV

Osnovni sud u Banjaluci

Milanu Đukiću, osumnjičenom za prodaju droge, određen pritvor

 • Izvor: SRNA
 • 01.06.2023. 16:42

Osnovni sud u Banjaluci odredio je jednomjesečni pritvor Milanu Đukiću (23) iz ovog grada, osumnjičenom za neovlaštenu proizvodnju i promet opojnih droga.

Iz ovog suda je Srni rečeno da je pritvor određen licu čiji su inicijali M.Đ. iz razloga predviđenih Zakonom o krivičnom postupku Republike Srpske.

Iz banjalučkog Okružnog javnog tužilaštva ranije je Srni rečeno da je pritvor Đukiću predložen nakon saslušanja osumnjičenog zbog bojazni da bi boravkom na slobodi mogao uticati na svjedoke ili ponoviti krivično djelo.

Banjalučanin Milan Đ. uhapšen u akciji

Banjalučanin Milan Đ. uhapšen u akciji "Polo" sproveden u OJT

"Osumnjičeno lice se u periodu od za sada neutvrđenog datuma 2020. godine do 30. maja 2023. godine u Banjaluci bavilo uzgojem marihuane, neovlaštenim nabavljanjem radi prodaje, nuđenjem na prodaju, prodajom i držanjem radi prodaje kokaina, marihuane i hašiša korisnicima na području grada Banjaluka", navedeno je iz Okružnog javnog tužilaštva.

 • 19:26 Serija: Slatke muke (12+)

  Slatke muke' srpski sitkom u režiji Marka Manojlovića, prati poznatu ličnost Andriju Miloševića, kojeg i igra Andrija Milošević, zajedno sa svojom porodicom i prijateljima prolazeći kroz urnebesne situacije.

 • 20:26 Koncert: Jelena Karleuša

  Koncert: Jelena Karleuša

 • 21:46 Serija: Igra sudbine (12+)

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 22:26 Serija: Istine i laži (12+)

  Priča prati dvije porodice, Božić i Isidorović, čiji životi i sudbine se prepliću, a cijelu priču nadopunje paleta ineresantnih likova; svi prolaze kroz situacije u kojima se suočavaju sa ljubavlju, onom uzvraćenom i neuzvraćenom, sa izdajom, lažima, intrigama i tajnama.

 • 23:11 Serija: 1992 (12+)

  Serija '1992' je italijanska TV serija iz 2015. godine koju su kreirali Alessandro Fabbri, Ludovica Rampoldi i Stefano Sardo, prema ideji Stefana Accorsija, a u režiji Giuseppea Gagliardija.

 • 00:11 Noćni program

  Noćni program