Потрага траје пет дана

Мирослав позвао супругу и рекао да улази у ријеку, од тада му се губи сваки траг

 • Извор: Агенције
 • 30.04.2024. 19:07

Већ пет дана нема нових информација о нестанку Мирослава Гавазовића (40) из Дољевца, који је у петак 26. априла нестао у близини села Клисура, поред Јужне Мораве, када је, по ријечима његове супруге Аманде Усаиновић, покушао да прегази ријеку како би скратио пут до куће.

Како Аманда каже, Мирослав ју је позвао телефоном и рекао да улази у Мораву с намјером да је прегази и да је вода јако хладна. Тај позив супрузи је упутио мало после 12 часова. Од тог тренутка му се губи сваки траг. Супруга је покушала пет минута касније да га позове, али је Мирослав био недоступан на телефон.

Још увијек нема ни трага, ни гласа о несталом мушкарцу

Нестанак је убрзо пријављен полицији, а у потрагу су се упутили породица, пријатељи, као и надлежне службе Сектора за ванредне ситуације и остали припадници полиције.

Руси

Руси "поскидали" америчке ракете!

Како кажу супруга и један од синова несталог Мирослава, Владица Гавазовић, за сада нема никаквих додатних информација, ни помака у потрази. Уједно апелују на надлежне службе да се у потрагу укључе и рониоци, с обзиром на то да породица сумња на утапање.

Из Полицијске управе у Нишу потврдили су да се трага за овим Дољевчанином.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 20:00 Лутрија РС, Лото

  Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

 • 20:10 Емисија: Прича се

  '''Политичка, дебатна, емисија ‘Прича се…’ доноси широк избор актуелних тема, супротстављених ставова, различитих углова, чињеница и реплика.

 • 21:20 Серија: Од јутра до сутра (12+)

  ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

 • 22:05 Серија: Ко те шиша (12+)

  ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

 • 22:35 Вечерње вијести

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 22:50 Серија: Ел Чапо (16+)

  ''''Телевизијска серија о једном од најпознатијих нарко босова - Јоакину "Ел Чапу" Гузману.