Бањско Поље

Мјештанин открио један детаљ о кући код које је нестала Данка: Никада нисам видио

  • Извор: Телеграф
  • 03.04.2024. 20:49

Деветог дана од нестанка мале Данке Илић (2) Бањског Поља потрага не јењава, а за "Телеграф" мјештанин Бањског Поља, Веселин рекао је да је у селу атмосфера јако напета и тешка.

Веселин је за поменути портал истакао да у Бањском Пољу живи више од 35 година и да не познаје Ивану и Милоша, али да никада у животу никога није видио у кући Илића код које је нестала мала Данка 26. марта око 13.45 часова.

"На дан нестанка био сам у Бањском Пољу. Супруга и ја смо били кући, али њих тог дана нисмо видјели. Не познајем Ивану и Милоша, а овдје живим више од 35 година. Жена каже да је видјела бијело возило на улици, али ја нисам обратио пажњу. Ја никада у животу нисам видио да је неко ту долазио. Размишљао сам више пута и помислио да мора да су људи из те куће помрли јер никада никога ту нисам видио. Стварно сам мислио да ту не постоји жива душа", истакао је Веселин.


Дирљива фотографија мале Данке: Наша принцезица

Дирљива фотографија мале Данке: Наша принцезица

Он додаје да је атмосфера у селу тешка и напета.

"Напета је атмосфера, стварно је тешко. Оно мало дијете кад видиш са цуцлом, као анђео", каже Веселин.

Подсјећамо, Данка Илић (2) нестала је у уторак, 26. марта у Бањском пољу код Бора око 13.45 часова. Од тада, до данас траје интензивна потрага за њом, а у истрагу се укључио и Интерпол.

У истрагу о њеном нестанку укључила се и бечка полиција, након што се појавио снимак из Беча на којем су двије Румунке са дјевојчицом која подсјећа на Данку.


Приватни детектив: Не вјерујем да је на снимку мала Данка, ево и зашто

Приватни детектив: Не вјерујем да је на снимку мала Данка, ево и зашто

Криминалистичка служба покрајине Беч покренула је истрагу у случају нестанка двогодишње Данке, која је наводно виђена у главном граду Аустрије.

И Интерпол је расписао потрагу за несталом Данком Илић (2). У питању је жута потрага, односно потрага за несталим лицима. У овом случају, подаци се могу мијењати на сваких сат времена, односно могу бити ажурирани.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Бизнис клуб (Р)

    ''‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

    'Имате ријеч са Милијаном Кос', емисија главне и одговорне уреднице информативног програма, даће прилику ријечима да стигну до вас.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина