Италија

Млади фудбалер у болници сазнао да му је жена настрадала у несрећи

  • Извор: 24сата.хр
  • 06.10.2023. 15:18

Град Солин прогласио је понедјељак, 9. октобар, даном жалости због смрти 24-годишње Антонеле Баковић која је погинула у тешкој саобраћајној несрећи код Венеције.

Њен супруг Марко Баковић тешко је повријеђен, а његова породица посјетила га је у болници Мирано, недалеко од Венеције.

Тужног, спуштеног погледа излазили су из болнице. Кратко су смогли снаге и обратили се новинарима.

"Не знам шта да вам кажемо. Речено је и нама да му је стање стабилно. Он је у свјесном стању. Разговарали смо с њим. Сјећа се несреће", кратко су родитељи рекли за "24сата".

Како су додали, тешка срца, рекли су му да је његова вољена супруга Антонела у стравичној несрећи изгубила живот. С њим су остали неколико сати.


Хрватски глумац: Александра Пријовић је тренутно највећи проблем Хрватске

Хрватски глумац: Александра Пријовић је тренутно највећи проблем Хрватске

Млади фудбалер је смјештен на одјељењу интензивне његе гдје се о њему брине цијели тим љекара.

На Фејсбуку се раније огласио градоначелник Солина Далибор Нинчевић, који је рекао да саобраћајна несрећа надомак Венеције никога није оставила равнодушним, ​али их је посебно погодила спознаја о трагедији која је задесила младу суграђанку и њеног мужа.​

​"Нажалост, угасио се млади живот веселе Антонеле и њеног нерођеног дјетета, а Марко, који се и сам бори за живот, остаје у великој туги и губитку.​ Цијелој породици, а посебно Марку овим путем изражавам саучешће и подршку за животну борбу", рекао је Нинчевић потврдивши да је донио одлуку о Дану жалости​ у понедјељак, 9. октобра.

Пратите нас и путем Вибера