Требиње

Младић (18) погинуо у центру града: Детаљи стравичне несреће

 • Извор: Независне
 • 18.05.2024. 18:04

У центру Требиња, у улици Вука Мићуновића, смртно је страдао осамнаестогодишњи младић.

Он је управљао возилом марке "опел корса" које је једино и било учесник ове саобраћајне несреће и изврнуло се на кров.

Језив удес у центру Требиња, једна особа погинула

Језив удес у центру Требиња, једна особа погинула

Полиција још увијек врши увиђај на лицу мјеста и аутомобил товаре на шлепу, па више информација о свему још нема, осим потврде да је младић страдао.

У Полицијској управи Требиње је саопштено да ће медији о свему бити благовремено информисани.

Саобраћајка се догодила стотињак метара од мјеста у самом центру града на коме се прави кружни ток, што отежава саобраћај, али је на томе мјесту најчешће полицајац који усмјерава и адекватно је обиљежен саобраћајним знацима.

У питању је  путни правац који од центра града води ка магистралним путевима према Никшићу и Билећи, па је саобраћај у овој улици затворен, а полиција возила преусмјерава у граду на друге улице, а она из правца Билеће и Никшића на насеље Хрупјела и тамошње локалне путеве.

Улица Вука Мићуновића је иначе позната као такозвана "црна рупа" у саобраћају Требиња са великим бројем тешких саобраћајних незгода.

(Независне)

Пратите нас и путем Вибера

 • 14:40 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

 • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

  Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Наша Српска

  Наша Српска

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.