Станари причали о трагедији

Младић и дјевојка скочили са солитера: "Лежали су једно до другог у локви крви“

  • Извор: Курир
  • 02.03.2024. 13:36

Младић и дјевојка, који још увијек нису идентификовани, скочили су заједно синоћ са солитера, тачније са 17 спрата зграде у Новом Саду, а према ријечима станара ове вишеспратнице они нису њихове комшије.

Сумња се да су се двије младе особе око 22 сата попеле на врх солитера и заједно скочиле у смрт, а станари зграда кажу за Курир да су сви јако потресени.

"Чула се нека галама и лифт неких пола сата није радио у том периоду. Нисмо знали шта се дешавало, али смо убрзо схватили када смо чули ротације полиције и Хитне помоћи. Неко од комшија у дворишту, са друге стране зграде, видио је тијела младића и дјевојке и кад се прибрао након шока позвао је полицију“, каже један од станара вишеспратнице за Курир.

Станар додаје да су све комшије скупиле.

"Призор је био језив, лежали су онако једно до другог у локви крви... Полиција је обезбиједила дио дворишта гдје су пали. Они највјероватније нису из наше зграде јер да јесу не би морали да разбију цијели дио стаклених врата како би изашли на кров, јер станари имају кључ. Наша зграда има 16 спратова, али је један станар од вешераја на 17. спрату направио стан тако да ту се налази и тај кров“, прича станар.

Како су потом навели, неке комшије полиција је већ испитивала о трагедији, а неки ће тек давати изјаве. Видео-надзор нема на згради, како тврде станари, али сусједне зграде имају, па није искључено да ће оне помоћи инспекторима у даљој истрази.

Тијела младића и дјевојке послати су на Институт за судску медицину, гдје ће се обавити обдукција, а како сазнајемо, на тијелима нема трагова насиља који би указали да се у овом случају ради о злочину.

Двије особе починиле самоубиство: Тијела пронађена у Булевару

Двије особе починиле самоубиство: Тијела пронађена у Булевару


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)

  • 20:30 Филм

    '' Филм

  • 22:00 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)