Srbija

Mladić preživio masakr u Mladenovcu, sada doživio težak udes

  • Извор: Курир
  • 03.08.2023. 13:11

Mladić Jovan Ranković (21) iz Malog Orašja koji je preživio maskar prije tri mjeseca kada je na njega i njegove prijatelje iz kalašnjikova pucao Uroš B. iz Dubone sinoć je imao saobraćajnu nesreću, saznaje "Kurir".

Saobraćajna nesreća dogodila se sinoć oko 22.35 sati na lokalnom putu Drugovac-Badljevica kada je vozilo u kom je Ranković bio putnik sletjelo sa puta.

"Na lokalnom putu sinoć je došlo do nesreće kada je vozilo kojim je upravljao Rankovićev prijatelj iz za sada nepoznatog razloga sletio sa puta", kaže izvor i dodaje:

"Vozač je u nesreći zadobio teške tjelesne povrede opasne po život i kolima Hitne pomoći je prevezen u Urgentni centar u Beograd, dok je njegov suvozač takođe, zadobio teške tjelesne povrede. Na zadnjem sjedištu automobila koji je sletio sa puta bio je Jovan Ranković koji je tom prilikom zadobio lake tjelesne povrede".


Jeziva tragedija: Pijani vozač pokosio djevojčicu na biciklu, preminula u bolnici

Jeziva tragedija: Pijani vozač pokosio djevojčicu na biciklu, preminula u bolnici

Policija je odmah izašla na mjesto nesreće gdje je satima vršen uviđaj, a istragu vodi Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu.

Jovan Ranković je ranije za "Kurir" ispričao kako je preživio maskar u kom je ubijeno devet njegovih prijatelja kada je na njih pucao pomahnitali mladić iz Dubone.

"Izašao je iz kola i povikao 'lezite dole', a drug mu je kroz osmijeh rekao 'ajde na pivo', ja sam dobacio 'ladno je', ali je on počeo da rešeta! Pravio sam se da sam mrtav, da me ne dokrajči", rekao je tada Ranković i dodao da je proveo mjesec dana na bolničkom liječenju.

"Metak mi je prošao tačno iznad lakta, pa sada imam šipke koje moram da nosim nekoliko mjeseci, zatim isto toliko treba da nosim gips kako bi ruka bila fiksirana. Nakon toga neka procjena ljekara je da bi trebalo da idem na terapije. Osjećam bolove jedino kad ležim i imao sam sreće jer posljednji metak nije ostao u stomaku, već je izašao kod lopatice", dodao je on.

Пратите нас и путем Вибера

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија

    ''''Серија

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.