Travnik

Mladić se ušunjao kroz prozor toaleta u kladionicu i ukrao kasu

  • Извор: Независне
  • 08.11.2022. 21:03

Opštinski sud u Travniku potvrdio je optužnicu protiv Haruna A. (19) i Harisa Z. (31), koja ih tereti za krađu novca iz sportske kladionice na području ove opštine.

U kladionicu je, kako se navodi, optuženi devetnaestogodišnjak ušao kroz prozor WC, te pokupio kasu, što nisu primijetili pijani gosti ni radnica ugostiteljskog objekta u sklopu kojeg je smještena kladionica. 

Optužnicu protiv njih je podiglo Kantonalno tužilaštvo Srednjobosanskog kantona, a tereti iz za tešku krađu.

Optuženima se, naime, stavlja na teret da su zajedno, po dogovoru, krađu izveli  26. avgusta ove godine u sitne sate, odnosno u 4.25 u travničkom mjestu Dolac na Lašvi.

– Došli su do sportske kladionice, koja se nalazi u sklopu ugostiteljskog objekta, a zatim su sa bočne strane kladionice prišli prozoru od WC, pa se Harun A. popeo i nasilno otvorio prozor te ušao u kladionicu – navodi se u optužnici.Kako se dodaje, u međuvremenu je Haris Z. čekao ispred.

Kako se dodaje, u međuvremenu je Haris Z. čekao ispred.

– Kada je Harun A. ušao u objekat, iskoristivši nepažnju i pijanstvo drugih gostiju i radnice koji su bili u ugostiteljskom objektu, pužući je došao do pulta kladionice, gdje je stajala crna metalna kasa sa sitnim novcem – naglašeno je u optužnici Kantonalnog tužilaštva Srednjobosanskog kantona, piši Nezavisne novine.

Zatim je, dodaje se, uzeo kasu, a nakon toga je ponovno pužući otišao prema WC i kroz prozor izašao iz objekta.

– Tu ga je čekao Haris Z., pa su s ukradenom kasom pobjegli od sportske kladionice, čime su je oštetili za 235 KM – navedeno je u optužnici.

Тагови:
  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина