KC u Nišu pod opsadom

Monika tužna i usamljena, niko ne može da joj dođe u posjetu

  • 30.12.2019. 21:38

Nakon što je Malčanski berberin oslobodio djevojčicu i dao se u bijeg, zbog zbrinjavanja Monike Karimanović, dječije odjeljenje Kliničkog centra u Nišu potpuno je paralisano.

Obezbjeđenje kliničkog centra, ali i jaka policijska straža vodi računa da niko sem njenog doktora i majke nema pristup djevojčici. Majka je neprestano sa Monikom, a kako saznaju mediji u Srbiji, djevojčica je komunikativna i njeno psihofizičko stanje je bolje u odnosu na jučerašnji dan.

Hodnici sprata na kom se nalazi Monika su prazni i pusti, a djevojčici niko ne može da dođe u posjetu, pa se dijete, kako se saznaje, osjeća jako tužno i usamljeno. U bolničkom krevetu leži sama, nikog nema u sobi sa njom, u teškom je psihofizičkom stanju, izmorena i izgrebana.

Čak je i zaposlenima na ovom odjeljenju pristup zabranjen i osjećaju se kao u karantinu.

Izvor dodaje da je policija ali i obezbjeđenje Kliničkog centra preduzelo najviše mjere obezbjeđenja kako bi se osigurao Monikin nesmetan oporavak od traume preživljene tokom desetodnevne otmice.

Djevojčica Monika je sinoć dala iskaz policiji u prisustvu advokata i objasnila šta se sve dešavalo tokom nestanka.

Monika Karimanović pronađena je juče poslije 10 dana potrage od kada ju je oteo Ninoslav Jovanović, poznatiji kao "malčanski berberin", i ranije osuđivani pedofil.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија

    ''''Серија

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.