Миодраг Савић

МУП Српске о страдалом полицајцу: Прецизан, одговоран, беспријекоран

  • Извор: АТВ
  • 09.06.2024. 14:19

Министарство унутрашњих послова Републике Српске опростило се путем друштвених мрежа од полицајца Миодрага Савића, који је прексиноћ погинуо у саобраћајној несрећи у Бањалуци.

Како су навели, Савић је страдао приликом извршавања послова и задатака те да није стигао да дочека свој 27. рођендан.

„Посао полицајца никада није једноставан и лак, јер излазак на било коју интервенцију у циљу очувања јавне безбједности може завршити трагедијом. Нажалост, тако је било и јуче, када је приликом извршавања послова и задатака у саобраћајној незгоди у Бањалуци смртно страдао наш полицијски службеник Миодраг Савић. Миодраг није стигао да дочека свој 27. рођендан, који је 29. августа“, саопштено је из МУП-а Српске.

Савић је са 21 годину уписао је Полицијску академију МУП-а Републике Српске, након чега је у јуну 2019. године почео да ради као полицајац у Полицијској станици Лазарево.

„Прецизан, одговоран и беспријекоран у извршавању повјерених му задатака, био је до задњег дана. Поносно је носио и држао до плаве униформе и у томе му нико није могао наћи мане. Живио је пуним плућима, у срцу чувајући љубав за породицу, пријатеље и аутомобиле које је страсно волио“, кажу у емотивној поруци.

Иза њега остали су мајка Радмила, отац Драган и сестре, којима је МУП и овим путем упутио израз искреног саучешћа.

„Од нашег колеге Миодрага опростићемо се сутра опијелом које ће бити одржано у 12,00 часова у цркви Рођења Пресвете Богородице, након чега ће бити сахрањен на локалном гробљу у бањалучком насељу Куљани.

Слава му!“, саопштено је из МУП-а Републике Српске.

Полицајац Миодраг Савић (27) погинуо је у судару који се у ноћи између петка и суботе догодио у бањалучком насељу Лазарево.

Пратите нас и путем Вибера