Blančhardstaun

Muškarac iz BiH nasmrt pretučen u Irskoj

  • Извор: Агенције
  • 25.10.2022. 12:32

Stariji čovjek, koji je napadnut u irskom Blančhardstaunu, preminuo je od posljedica nanesenih povreda.

Nacionalna policija Irske identifikovala je žrtvu kao Adnana Ašića (60), doseljenika iz BiH, a do incidenta je došlo u subotu, kada je izlazio iz lokalnog šoping centra.

Prema informacijma koje posjeduje policija, kretao se u pravcu glavnog puta, kada je došlo do napada.

Pripadnici Nacionalne policije apeluju na sve građane, koji imaju bilo kakvu informaciju o napadu, da se jave u lokalnu stanicu Blančhardstauna.

Lokalni mediji prenose da Adnan Ašić porijeklom iz BiH te da je posljednjih 30 godina živio u Irskoj.

Obudkciju je izvela patolog Linda Maligan iz dablinske Gradske mrtvačnice, ali rezultati nisu objavljeni iz operativnih razloga.

Nacionalna policija apeluje na sve vozače, posebno taksiste, koji su se u u subotu, u periodu između dva i tri sata poslije ponoći, našli na raskrnici u blizini šoping centra, da se jave u najbližu lokalnu policijsku stanicu. 


(Dundalkdemocrat.ie)


Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм