Nije isplivao

Muškarac koji je skočio sa Starog mosta je TikToker iz Kine

 • Извор: Кликс
 • 07.02.2023. 16:50

Muškarac koji je 31. januara u večernjim satima skočio sa Starog mosta u Mostaru, nakon čega nije isplivao, nije državljanin Malezije kako je mostarska policija dobila prve informacije, već državljanin Narodne Republike Kine.

Portparol MUP-a HNK Ljudevit Marić rekao je za Klix.ba da je došlo do nesporazuma prilikom prvog uviđaja, jer je pronađen novčanik s malezijskim dokumentima, ali se istražnim radnjama utvrdilo kao je riječ o 30-godišnjem TikTokeru iz Kine o čemu je obaviještena kineska ambasada u BiH.

"On je te večeri iznajmio apartman u ulici Živote Neimarovića, gdje su pronađene njegove lične stvari, među kojima i pasoš, laptop te dva mobilna telefona", kazao je Marić za Klix.ba.

Prema policijskim saznanjima mladić je odmah po dolasku u apartman ostvario stvari, uzeo ručnik i otišao na Stari most odakle je skočio.

Njegov tragični skok su snimili građani koji su video dijelili na društvenim mrežama.

Policija je ustanovila da je mladić neko vrijeme boravio u BiH, a saznalo se kako je upravo on krajem januara u nekoliko navrata među građanima Sarajeva izazvao šok i nevjericu jer je bos i samo u šorcu, s ruksakom na leđima, hodao po snijegu ulicama glavnog grada. Očito je sve bilo za potrebe snimanja na TikToku.

Potraga za njegovim tijelom još se nastavlja, a ronilački tim Interventne spasilačke službe Mostar tokom proteklog vikenda je pretraživao Neretvu ispod Starog mosta bez rezultata.

Тагови:
 • 18:20 Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

  ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.

 • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

  Серија: Љубавни залогаји (12+)

 • 20:30 Филм: Живи били па видјели (12+) (Р)

  '' Филм: Живи били па видјели (12+) (Р)

 • 22:00 Серија: Вода у праху (12+)

  'Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!