Trebinje

Muškarac kompromitujućim snimcima ucjenjivao bivšu da mu se vrati

  • Извор: Независне
  • 19.08.2021. 17:07

A.J. iz Trebinja uhapšen je i ispitan zbog sumnje da je fotografijama i snimcima seksa ucjenjivao bivšu djevojku N.H. iz Dubrovnika kako bi je natjerao da opet bude s njim.

Kako saznaju Nezavisne, njih dvoje bili su u dužoj emotivnoj vezi, koju je djevojka odlučila da prekine.

"Nakon toga su uslijedili njeni problemi, jer se bivši momak nije mogao pomiriti s tim i počeo je da je ucjenjuje. Na društvenim mrežama je s lažnih profila objavio nekoliko njenih privatnih fotografija i video-snimaka", kazali su izvori bliski policiji.

Dodaju da je ovaj Trebinjac čak upućivao prijetnje i prijateljima svoje bivše djevojke, a kako kažu, nedavno joj je čak i oteo telefon pa se pretpostavlja da je iskoristio njene slike koje su se nalazile u telefonu.

Iz Policijske uprave Trebinje saopštili su da A.J. sumnjiče za krivično djelo polna ucjena i krađa.

"Policiji je prijavljeno da A.J. duži period uznemirava N.H. putem društvenih mreža. Prema prijavi, on je sa lažnih profila objavljivao više privatnih fotografija i video-snimaka eksplicitnog sadržaja na kojima je N.H. Osim toga, A.J. sumnjičimo da je oteo mobilni telefon samsung S8 iz ruke N.H. i odnio ga sa sobom", stoji u saopštenju.

Navodi se da je policija, na osnovu naredbe Osnovnog suda u Trebinju, pretresla kuću i pomoćne prostorije koje koristi A.J. i tom prilikom su pronađeni i privremeno oduzeti predmeti koji mogu poslužiti u rasvjetljavanju krivičnih djela. Saznajemo da su pronađeni sporni snimci i fotografije.

Sličan slučaj zabilježen je i u Gacku, gdje je D.P. policiji 18. avgusta prijavila seksualnu ucjenu.

Nezavisne nezvaničo saznaju da je D.P. ucjenjivao muškarac sa kojim je ranije bila u emotivnoj vezi. Izvor blizak istrazi kazao je da je on od nje tražio da bude opet s njim ili će objaviti snimke na kojima oni vode ljubav.

U PU Trebinje kazali su da je o ovoj prijavi obaviješteno Okružno tužilaštvo, koje je slučaj okarakterisalo takođe kao krivično djelo polna ucjena. Istakli su da je istraga u toku, zbog čega ne mogu otkrivati detalje.

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Развратник (16+)

    Серија: Развратник

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок