Na fudbalskom turniru

Na Ilidži napadnuta grupa iz Beograda, jedna osoba izbodena nožem

  • Извор: СРНА
  • 14.01.2023. 19:38

Huligani su večeras na Ilidži suzavcem, bakljama i noževima napali roditelje dječaka iz Srbije koji su bili na fudbalskom turniru i pri tome je jedan roditelj povrijeđen nožem.

Iz Ambasade Srbije u Sarajevu Srni je rečeno da su upoznati sa incidentom koji se desio na Ilidži.

U Ministarstvu unutrašnjih poslov (MUP) Kantona Sarajevo Srni je potvrđeno da je na području sarajevske opštine Ilidža jedno lice zadobilo povrede oštrim predmetom.

Iz MUP-a su naveli da su prijavu o narušavanju javnog reda i mira primili u 17.30 časova, te da policijski službenici preduzimaju sve radne potrebne za rasvjetljavanje okolnosti vezanih za taj događaj.

Jedan od učesnika događaja ispričao je za "Kliks" da se sve odigralo na međunarodnom fudbalskom turniru za djecu koji se održava u jednom hotelu na Ilidži.

Prema njegovim riječima, u holu hotela je najprije napadnuta grupa roditelja mladih članova Fudbalskog kluba FK "Zvezdara" iz Beograda.

"U jednom trenutku roditelji su imali zastavu. Nismo imali nikakvu nameru bilo koga da provociramo. Iznenada, jedna grupa je ušla i napala nas suzavcem i htela je da otme zastavu", ispričao je jedan od roditelja mladih fudbalera FK "Zvezdara".

Prema njegovim riječima, oni su krenuli za njima, ali napolju ih je dočekala još veća grupa koja je bila maskirana, a imali su baklje i noževe. Tada su ih ponovo napali, a jednog roditelja su povrijedili nožem.

Sagovornik "Kliksa" rekao je da se više ne osjećaju sigurno i razmišljaju da se povuku sa turnira.

Тагови:
  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 По свијету са Робертом (Р)

    По свијету са Робертом (Р)

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)