Трговина дрогом

На Јахорини ухапшен један од најтраженијих европских бјегунаца!

Младен Самарџија (33), један од најтраженијих бјегунаца Европске уније, ухапшен је данас у акцији Управе за организовани и тешки криминалитет и Специјалне антитерористичке јединице (САЈ) МУП-а Републике Српске, сазнаје АТВ.

Самарџија је ухапшен на Јахорини због сумње да је умијешан у трговину наркотицима.

Иначе, он се већ дуже вријеме налази у бјекству од словеначког правосуђа будући да је за њим расписана потјерница због умијешаности у организовани криминал. 

Потјерница је доступна на сајту полиције Словеније, а налази се и на листи 50 најтраженији бјегунаца Европске уније на страници eumostwanted.eu. Потражује због избјегавања доласка на суд пред којим се против њега води поступак за организовани криминал и трговину наркотицима.

Позивајући се на документе из истраге словеначки медији су наводили да је Самарџија важио за добављача хероина који је у августу 2020. био мета прикривених истражилаца словеначке полиције. Како је објављено, тајни агенти су од Самарџијиних курира куповали хероин, а на кесицама су откривени и његови отисци прстију...

Иначе, Самарџија је и прошле године хапшен на Палама када му је у возилу пронађено 58.400 евра у кешу и четири мобилна телефона који су заједно са аутомобилом привремено одузети. И тада је било познато да се ради о једном од најтраженијих бјегунаца, али је пуштен на слободу јер га од изручења Словенији штити двојно држављанство.

Šta je u Palama radio kum ubijenog vođe

Šta je u Palama radio kum ubijenog vođe "Škaljarskog klana"?

Такође, Самарџија се у медијима помињао и као кум вође "Шкаљарског клана" Јована Вукотића који је убијен у Турској.

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм